Officieel gecertificeerd voor wettelijke expertises

S.Y. Rainbow is al meer dan 20 jaar hét aanspreekpunt voor alle soorten lak- en schilderwerken. Deze kennis, ervaring en knowhow werd in 2012 bekroond door Unizo met een officieel certificaat dat ons toelaat om op wettelijke basis expertises in Kortrijk en omgeving uit te voeren.

Wij nemen het voor u op

Als onafhankelijk gecertificeerd expertisebureau zetten wij ons niet enkel in voor verzekeringsmaatschappijen, maar vooral voor kleine kmo’s en particulieren. Heeft u de voorbije tien jaar iets aangekocht wat gelakt of geschilderd werd en duiken er hierbij problemen op? Vertrouw dan op S.Y. Rainbow om de oorzaak van het probleem te achterhalen en uw rechten te verdedigen.

Hoe gaan we te werk?

Wij bezorgen u op basis van onze uitgebreide vakkennis een waterdicht dossier met de nodige uitleg en met concrete oplossingen. Want naast het in kaart brengen van de oorzaak, zorgen wij er ook voor dat het probleem opgelost geraakt door één van onze gekwalificeerde partners. Wij kunnen voor u de juiste kmo aanwijzen zodat u achterblijft met een perfecte uitvoering en niet met een financiële kater. Indien wij kunnen aantonen dat de schuld niet bij u ligt dan zal in heel veel gevallen onze beperkte dossierkost ofwel terugbetaald worden door uw verzekering of door de tegenpartij mocht het tot een rechtszaak komen.

Begeleiding voor startups

Verder willen we ook kleine bedrijven/startups begeleiden bij hun eerste stappen in de bedrijfswereld. Door ons uitgebreide klantenbestand kunnen wij u in contact brengen met heel wat toonaangevende, gevestigde waarden in diverse sectoren. Contracten lezen/opmaken, administratie, boekhouding, marketing, prospectie, IT, timemanagement, sociale media, … Kortom, uw partner voor een gezonde en winstgevende start waarbij er ook nog tijd overblijft voor u en uw familie.

Graag een beroep doen op onze expertise? Neem zeker contact op met S.Y. Rainbow uit Kortrijk.