S.Y. Rainbow S.Y. Rainbow

Vertrouw op de expertise van onze professionele lakkerij in Kortrijk
S.Y. Rainbow

S.Y. Rainbow is een professionele lakkerij in Kortrijk waar u terecht kunt voor alle soorten lak- en schilderwerken. We spitsen ons voornamelijk toe op industriële en decoratieve werken, maar ook specifieke opdrachten met een artistiek karakter nemen we met veel plezier ter harte.

Jarenlange ervaring is onze troef

Dankzij onze jarenlange ervaring van maar liefst meer dan 20 jaar in de sector, is S.Y. Rainbow een gevestigde waarde voor alle lakwerken en schilderwerken in regio Kortrijk en daarbuiten. We lakken op veel verschillende materialen, waaronder hout, mdf, metaal, inox, alu en plastic. Denk hierbij aan toepassingen zoals het lakken van keukens, tafels, kasten, deuren, ramen, profielen, vazen en radiatoren. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor het renoveren van oude meubels en voor het zandstralen van gevels of meubilair.

Officieel expertisebureau

In 2012 werd S.Y. Rainbow uit Kortrijk gecertificeerd door Unizo om op wettelijke basis expertises uit te voeren. Als onafhankelijk gecertificeerd expertisebureau zetten wij ons niet enkel in voor verzekeringsmaatschappijen, maar vooral voor kleine kmo’s en particulieren. Heeft u de afgelopen 10 jaar iets gekocht dat gelakt werd en duiken er nu problemen op? S.Y. Rainbow helpt u de oorzaak te achterhalen en komt op voor uw rechten.

Benieuwd naar wat onze lakkerij voor u kan betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Lakwerken

Van mdf, pvc en glas tot aluminium, metaal en hout. We leggen een bijzondere expertise aan de dag voor het lakken van nagenoeg alle types van materialen.

Lees meer

Schilderwerken

Een fris laagje verf voor uw gevel of buitenschrijnwerken? Of uw interieur in een nieuw kleedje steken? Reken op ons team voor adembenemende schilderwerken!

Lees meer

Expertise

Heeft u uw keuken of ander meubilair laten lakken en duiken er problemen op? Laat u bijstaan door ons expertisebureau om de oorzaak te achterhalen en uw schadevergoeding te claimen.

Lees meer