Geoefende techniek voor schilderwerken

S.Y. Rainbow - SchilderwerkenNaast lakwerken is S.Y. Rainbow ook de aangewezen partner voor schilderwerken in Kortrijk en omgeving. Zowel uw binnen- als buitenschilderwerken nemen we met veel enthousiasme en toewijding onder handen.

Gebouw met uitstraling

Op zoek naar een ervaren schilder om de buitenkant van uw bedrijfsgebouw een fris laagje verf te geven? Of kan de gevel van uw woning wel een grondige opknapbeurt gebruiken? Van zandstralen tot schilderwerken, S.Y. Rainbow doet het allemaal met veel liefde voor het vak. Net zoals we tal van materialen kunnen lakken, schilderen we eveneens op een breed assortiment aan ondergronden. Dit gaat van pvc, mdf en glas tot aluminium, metaal en hout.

Voor inspirerende interieurs

Uw interieur in een nieuw kleedje steken door middel van vakkundige schilderwerken? Of wat dacht u ervan om uw meubels een moderne uitstraling te geven? Wat uw ideeën ook zijn, als professionele lakkerij in Kortrijk staat S.Y. Rainbow steeds open voor uw suggesties.

Contacteer ons

Interesse in onze dienstverlening? Neem vandaag contact op met ons team voor bijkomende informatie of een vrijblijvende afspraak. We staan u graag te woord.